Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12450
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorПаламарчук, І. П.-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2020-11-27T06:56:08Z-
dc.date.available2020-11-27T06:56:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12450-
dc.description.abstractТехнологія шокової заморозки забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще, ніж при інших способах заготівлі та зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 77-79-
dc.subjectшвидкоморозильні апаратиuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectконсервування ягідuk
dc.subjectтехнології зберіганняuk
dc.subjectпереробка плодоовочевої продукції,uk
dc.titleЗастосування холоду у процесі зберігання ягідuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf450.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.