Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12277
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шокарев, Олександр Миколайович | - |
dc.contributor.author | Шокарев, Александр Николаевич | - |
dc.contributor.author | Shokarev, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Шегеда, А. В. | - |
dc.contributor.author | Шегеда, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-17T07:55:53Z | - |
dc.date.available | 2020-11-17T07:55:53Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12277 | - |
dc.description.abstract | UK: Наведені фактори, які впливають на надійність різального пристрою комбайну. Встановлений загальний критерій ефективності технологічного процесу збирання незернової частини врожаю при обчісуванні рослин на корені. RU: Приведены факторы, которые влияют на надежность режущего устройства комбайна. Установлен общин критерий зффективности технологического процесса сбора незерновой части урожая при очесывании растений на корню. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник ТДАТУ;Вип. 2, т. 3 (С. 213-217) | - |
dc.subject | обчісування рослин на корені | uk |
dc.subject | різальний пристрій | uk |
dc.subject | фактори | uk |
dc.subject | критерій ефективності технологічного процесу | uk |
dc.title | Критеріальний підхід до проблеми ефективності збирання незернової частини врожаю | uk |
dc.title.alternative | Критериальный подход к проблеме зффективности сбора незерновой части урожая | uk |
dc.title.alternative | Criterion approach to problem efficiency of collection uncorn part of harvest | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вип 2, т.3 (1)-212-216не коп.pdf | 866.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.