Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТолстолік, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorТолстолик, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorTolstolik, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-11-17T07:03:15Z-
dc.date.available2020-11-17T07:03:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12273-
dc.description.abstractДля кісточкового саду, продукцію якого спрямовуватимуть на переробку, сорти слід обирати не лише за агротехнмними критеріями та придатністю до механізованого збору, а й за біологічними властивостями плодів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСадівництво по-українськи : аграрний журнал;№ 5 (С. 70-72)-
dc.subjectсікuk
dc.subjectкістечкові плодиuk
dc.subjectперсикuk
dc.subjectабрикосuk
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectвишняuk
dc.subjectфізико-біохімічний склад сокуuk
dc.titleСамий сік!uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2116 распознать_распознан.pdf476.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.