Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12273
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Толстолік, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Толстолик, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Tolstolik, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-17T07:03:15Z | - |
dc.date.available | 2020-11-17T07:03:15Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12273 | - |
dc.description.abstract | Для кісточкового саду, продукцію якого спрямовуватимуть на переробку, сорти слід обирати не лише за агротехнмними критеріями та придатністю до механізованого збору, а й за біологічними властивостями плодів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Садівництво по-українськи : аграрний журнал;№ 5 (С. 70-72) | - |
dc.subject | сік | uk |
dc.subject | кістечкові плоди | uk |
dc.subject | персик | uk |
dc.subject | абрикос | uk |
dc.subject | черешня | uk |
dc.subject | вишня | uk |
dc.subject | фізико-біохімічний склад соку | uk |
dc.title | Самий сік! | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2116 распознать_распознан.pdf | 476.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.