Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопов, Б. Ю.-
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.date.accessioned2020-11-05T13:23:13Z-
dc.date.available2020-11-05T13:23:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12205-
dc.description.abstractГоловним фактором технологічної перебудови економіки на сьогодні є припинення випуску неконкурентоздатної продукції, виведення з роботи неефективного обладнання та технологій. Впровадження новітніх енергоефективних технологій, машин, обладнання та побутових приладів потребує значних інвестицій, і в достатніх обсягах це буде можливим в період після 2000 р. при умові подолання економічної кризи в країні. При обмеженості інвестиційних ресурсів модернізацію та структурно-технологічну перебудову необхідно проводити, в першу чергу, в галузях, що забезпечують нагальні потреби суспільства – в паливно-енергетичному комплексі, сільському господарстві, легкій та харчовій промисловості, а також у галузях, що випускають конкурентоздатну продукцію для зовнішнього ринку (для забезпечення критичного експорту) - в чорній та кольоровій металургії, хімічній промисловості, окремих галузях машинобудування.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали І Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.);(С. 25-28)-
dc.subjectенергоефективністьuk
dc.subjectенергозбереженняuk
dc.subjectсільськогосподарське виробництвоuk
dc.titleШляхи підвищення енергетичної ефективності виробництва сільськогосподарської продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болтянська 1.pdf1.22 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.