Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанюк, К. О.-
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.date.accessioned2020-10-27T13:42:32Z-
dc.date.available2020-10-27T13:42:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12177-
dc.description.abstractБіомаса є найбільш древнім і часто використовуваним джерелом поновлюваної енергії, однак її використання до недавнього часу зводилася до прямого спалювання або у відкритих осередках, або в печах і топках, але також з дуже низьким ККД. Останнім часом увагу до ефективного енергетичного використання біомаси істотно підвищилася, причому на користь цього з'явилися і нові аргументи: використання рослинної біомаси за умови її безперервного відновлення не призводить до збільшення концентрації СО2 в атмосфері; в промислово розвинених країнах в останні роки з'явилися надлишки оброблюваної землі, яку доцільно використовувати під енергетичні плантації; енергетичне використання відходів вирішує і екологічні проблеми; новостворені технології дозволяють використовувати біомасу значно ефективнішеuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня);(С. 16-20)-
dc.subjectджерело поновлюваної енергіїuk
dc.subjectефективне енергетичне використання біомасиuk
dc.subjectпіроліз біомасиuk
dc.subjectгазифікація біомасиuk
dc.subjectанаеробна ферментаціяuk
dc.titleАналіз технологій переробки біомасиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болтянська 3.pdf1.16 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.