Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванов, М. | - |
dc.contributor.author | Попова, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Попова, Ирина Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Popova, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-22T11:43:59Z | - |
dc.date.available | 2020-10-22T11:43:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145 | - |
dc.description.abstract | UK: Наведений технологічний процес і робочі машини для виробництва хлібних паличок за традиційною технологією і хлібних паличок, виготовлених з тіста, приготовленого у бродильно-формувальному агрегаті. EN: The given technological process and working machines for the production of bread sticks by traditional technology and bread sticks made of dough prepared in a fermentation and molding unit. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: матеріали Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф.: зб. наук. прац.;Вип. 63 (С. 515-518) | - |
dc.subject | хлібні палички | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | бродильно-формувальний апарат | uk |
dc.subject | bread sticks | uk |
dc.subject | technological process | uk |
dc.subject | fermentation and forming apparatus | uk |
dc.title | Особливості технологічного процесу при виробництві хлібних паличок | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Переяслав 30_09_2020-515-518.pdf | 400.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.