Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванов, М.-
dc.contributor.authorПопова, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorПопова, Ирина Алексеевна-
dc.contributor.authorPopova, Iryna-
dc.date.accessioned2020-10-22T11:43:59Z-
dc.date.available2020-10-22T11:43:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145-
dc.description.abstractUK: Наведений технологічний процес і робочі машини для виробництва хлібних паличок за традиційною технологією і хлібних паличок, виготовлених з тіста, приготовленого у бродильно-формувальному агрегаті. EN: The given technological process and working machines for the production of bread sticks by traditional technology and bread sticks made of dough prepared in a fermentation and molding unit.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: матеріали Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф.: зб. наук. прац.;Вип. 63 (С. 515-518)-
dc.subjectхлібні паличкиuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectбродильно-формувальний апаратuk
dc.subjectbread sticksuk
dc.subjecttechnological processuk
dc.subjectfermentation and forming apparatusuk
dc.titleОсобливості технологічного процесу при виробництві хлібних паличокuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Переяслав 30_09_2020-515-518.pdf400.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.