Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Подрєзов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Борохов, Іван Валерійович | - |
dc.contributor.author | Борохов, Иван Валерьевич | - |
dc.contributor.author | Borokhov, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-20T11:43:22Z | - |
dc.date.available | 2020-10-20T11:43:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115 | - |
dc.description.abstract | Ефективність виробництва крупи з зерна характеризується цілим рядом техніко- економічних показників роботи крупоцеху і, зрештою, визначається виходом і ґатунком виробленої крупи. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Енергозабезпечення і автоматизація технологічних процесів: I Всеукраїнська науково-технічна інтернет-конференція (11-18 червня 2020 р.); | - |
dc.subject | виробництво крупи | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | очищення зерна | uk |
dc.subject | лущення зерна | uk |
dc.title | Підвищення енергоефективності технології переробки гречки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2-jad-borohov-2.pdf | 159.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.