Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПодрєзов, В. О.-
dc.contributor.authorБорохов, Іван Валерійович-
dc.contributor.authorБорохов, Иван Валерьевич-
dc.contributor.authorBorokhov, Ivan-
dc.date.accessioned2020-10-20T11:43:22Z-
dc.date.available2020-10-20T11:43:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115-
dc.description.abstractЕфективність виробництва крупи з зерна характеризується цілим рядом техніко- економічних показників роботи крупоцеху і, зрештою, визначається виходом і ґатунком виробленої крупи.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesЕнергозабезпечення і автоматизація технологічних процесів: I Всеукраїнська науково-технічна інтернет-конференція (11-18 червня 2020 р.);-
dc.subjectвиробництво крупиuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjectочищення зернаuk
dc.subjectлущення зернаuk
dc.titleПідвищення енергоефективності технології переробки гречкиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2-jad-borohov-2.pdf159.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.