Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГулевська, Н. О.-
dc.contributor.authorГулевський, Вадим Борисович-
dc.contributor.authorГулевский, Вадим Борисович-
dc.contributor.authorHulevskyi, Vadym-
dc.contributor.authorКузнецов, І. О.-
dc.date.accessioned2020-09-24T11:07:38Z-
dc.date.available2020-09-24T11:07:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11977-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена питанням забруднення і очищення мастильноохолоджувальних рідин (МОР) в технологічних процесах відновлення деталей при ремонті транспортної техніки. RU: Работа посвящена вопросам загрязнения и очистки смазочноохлаждающих жидкостей в технологических процессах восстановления деталей при ремонте транспортной техники. EK: Work the questions of contamination and cleaning of technical liquids in technological processes of renewal of details at repair of а transport technique is devoteduk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка;Вип. 156 (С. 390-394)-
dc.subjectмастильно-охолоджувальна рідинаuk
dc.subjectабразивна обробкаuk
dc.subjectмеханічна обробка деталейuk
dc.subjectмеханічні домішкиuk
dc.subjectрежим різанняuk
dc.titleВплив елементів режиму різання при абразивній обробці на забрудненість мастильно-охолоджувальних рідинuk
dc.title.alternativeВлияние элементов режима резания при абразивной обработке на загрязненность смазочно-охлаждающих жидкостейuk
dc.title.alternativeInfluence of elements of the cutting mode at abrasive treatment on muddiness technical liquidsuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf436.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.