Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11731
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorРозова, Лідія Володимирівна-
dc.contributor.authorРозова, Лидия Владимировна-
dc.contributor.authorRozova, Lidiia-
dc.contributor.authorРоманов, О. В.-
dc.date.accessioned2020-08-12T12:39:13Z-
dc.date.available2020-08-12T12:39:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11731-
dc.description.abstractUK: Проведено товарну, біохімічну й органолептичну оцінку десяти сортозразків абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання у свіжому стані (Мелітопольський ранній, Красень Мелітополя, Дар Мелітополя, Кумир, Ювілейний Федченкової, Краснощокий, Тащенакський, Садовий, Мелітопольський пізній, Сіянець краснощокого) за такими показниками, як: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено такі показники: вміст сухих розчинних речовин, дегустаційна оцінка смаку. EN: The commodity, biochemical and organoleptic estimation of 10 varieties samples of apricot of early, middle, late ripening periods in fresh form was conducted (Melitopolskyi rannii, Krasen Melitopolia, Dar Melitopolia, Kumir, Yuvileinyi Fedchenkovoi, Krasnoshchokyi, Tashchenakskyi, Sadovyi, Melitopolskyi piznii, Siianets krasnoshchokoho) by using the indicators: the average fruit weight and the percentage of stone, the content of dry soluble substances, a tasting taste assessment. Such indicators as the content of dry soluble substances and tasting taste assessment were defined in frozen variety samples.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсон: Видавничий дім «Гельветика»uk
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник: науковий журнал;Вип. 109, ч. 2 (С. 35-41)-
dc.subjectплоди абрикосаuk
dc.subjectстрок достиганняuk
dc.subjectбіохімічний складuk
dc.subjectзаморожені сортозразкиuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk
dc.subjectтоварна якість плодівuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectapricot fruitsuk
dc.subjectripening perioduk
dc.subjectbiochemical compositionuk
dc.subjectfrozen varieties samplesuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.subjecttasting assessmentuk
dc.subjectcommercial quality fruituk
dc.subjectdry soluble substancesuk
dc.titleПорівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу Україниuk
dc.title.alternativeThe comparison of commodity, biochemical, organoleptic quality indicators of fresh and fresh frozen apricot fruits of the early, middle and late ripening periods grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraineuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.doi10.32851/2226-0099.2019.109-2.6uk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.5.pdf398.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.