Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorПостол, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorПостол, Юлия Александровна-
dc.contributor.authorPostol, Yuliia-
dc.contributor.authorВласой, І. Д.-
dc.date.accessioned2020-08-12T12:31:43Z-
dc.date.available2020-08-12T12:31:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730-
dc.description.abstractПроцеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання [1]. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню, тому суттєве місце займає виконання теплотехнічних розрахунків.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 29-31)-
dc.subjectзберігання медуuk
dc.subjectтехнологічні операціїuk
dc.subjectтеплова обробка медуuk
dc.titleТермостабілізація медуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.