Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.contributor.author | Постол, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Постол, Юлия Александровна | - |
dc.contributor.author | Postol, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Власой, І. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-12T12:31:43Z | - |
dc.date.available | 2020-08-12T12:31:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730 | - |
dc.description.abstract | Процеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання [1]. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню, тому суттєве місце займає виконання теплотехнічних розрахунків. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 29-31) | - |
dc.subject | зберігання меду | uk |
dc.subject | технологічні операції | uk |
dc.subject | теплова обробка меду | uk |
dc.title | Термостабілізація меду | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СТРУЧАЄВ М. І., ПОСТОЛ Ю. О., ВЛАСОЙ І. Д. ТЕРМОСТАБІЛІЗАЦІЯ МЕДУ.pdf | 985.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.