Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11727
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorБілоус, Ельзара Серанівна-
dc.contributor.authorБелоус, Эльзара Серановна-
dc.contributor.authorBilous, Elzara-
dc.contributor.authorШкіндер-Барміна, Анна Миколаївна-
dc.contributor.authorШкиндер-Бармина, Анна Николаевна-
dc.contributor.authorShkinder-Barmina, Anna-
dc.date.accessioned2020-08-12T11:57:25Z-
dc.date.available2020-08-12T11:57:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11727-
dc.description.abstractUK: Проведено біохімічну оцінку 6 сортозразків вишні в свіжому стані (Шалунья, Нарядна, Сіянець Туровцевої, Експромт, Ерудітка, Відродження) за показниками: сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, сума БАР. У заморожених сортозразках визначено параметр – величина втрати соку. RU: Проведена биохимическая оценка 6 сортообразцов вишни в свежем виде (Шалунья, Нарядная, Сеянец Туровцевой, Экспромт, Эрудитка, Возрождение) по показателям: сумма сахаров, кислота титрованная, витамин С, сумма БАВ. В замороженных сортообразцах определен параметр – величина потери сока. EN: The physical and biochemical assessment of fresh fruits of samples of 6 varieties of cherries was conducted (Shalunia, Nariadna, SiianetsTurovtsevoi, Ekspromt, Eruditka, Vidrodzhennia) by using the indicators: amount of sugars, titrated acid, vitamin C, the amount of biologically active substances (BAS). Such a parameter as amount of juice loss has been determined in the frozen varieties.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсон: Видавничий дім «Гельветика»uk
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник: науковий журнал;Вип. 106 (С. 180-184)-
dc.subjectплоди вишніuk
dc.subjectстрок достиганняuk
dc.subjectбіохімічний складuk
dc.subjectзаморожені сортозразкиuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk
dc.subjectкислота титрованаuk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectплоды вишниuk
dc.subjectсрок созреванияuk
dc.subjectбиохимический составuk
dc.subjectзамороженные сортообразцыuk
dc.subjectдефростацияuk
dc.subjectбиологически-активные веществаuk
dc.subjectкислота титрованнаяuk
dc.subjectвитамин Сuk
dc.subjectcherry fruitsuk
dc.subjectripening perioduk
dc.subjectbiochemical compositionuk
dc.subjectfrozen varieties samplesuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.subjectbiologically active substancesuk
dc.subjecttitrated aciduk
dc.subjectvitamin Cuk
dc.titleСортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу Україниuk
dc.title.alternativeСортоисследования свежих и свежезамороженных сортов вишни, выращенные в условиях южной степной зоны Украиныuk
dc.title.alternativeVarietal research on fresh and fresh frozen cherry fruit grown under the conditions of the Southern Steppe of Ukraineuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3.pdf430.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.