Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11613
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-16T07:56:41Z | - |
dc.date.available | 2020-07-16T07:56:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11613 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: закріплення лекційного матеріалу з дисципліни, вивчення будови, принципу роботи і регулювання агрегатів для просіювання борошна в умовах сільських пекарень та пекарень малої потужності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.relation.ispartofseries | 22 с.; | - |
dc.subject | методичні вказівки | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | лабораторні роботи | uk |
dc.subject | просіювання борошна | uk |
dc.subject | пекарня | uk |
dc.subject | малогабаритні просіювачі борошна | uk |
dc.title | Обладнання для просіювання сировини хлібопекарного виробництва: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обладнання для просіювання сировини хлібопекарного виробництва.pdf | 842.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.