Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2020-07-15T11:17:41Z-
dc.date.available2020-07-15T11:17:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11600-
dc.description.abstractМета роботи: Вивчити технологічні схеми і технологічне обладнання для виробництва ірису. Провести експериментальне приготування ірисної маси і дати їй органолептичну оцінку.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.relation.ispartofseries24 с.;-
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectвиробництво ірисуuk
dc.subjectлабораторні роботиuk
dc.subjectтехнологічні картиuk
dc.subjectлабораторні установкиuk
dc.subjectрецептура ірисної сумішіuk
dc.titleОбладнання для виготовлення цукристих кондитерських виробів типу ірису: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галуз " для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.