Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКараєва, Тетяна В'ячеславівна-
dc.contributor.authorКараева, Татьяна Вячеславовна-
dc.contributor.authorKaraieva, Tetiana-
dc.date.accessioned2020-06-16T07:36:47Z-
dc.date.available2020-06-16T07:36:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11218-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено на підставі навчальної робочої програми з дисципліни «Ділова іноземна мова» (англійська) для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання і призначені для студентів і викладачів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries;17 с.-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectволодіння іноземною мовоюuk
dc.subjectділове спілкуванняuk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.titleДілова іноземна мова (англійська): методичні вказівки до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методвказівки до ПЗ для МБ ХТ.pdf472.25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.