Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Лариса Олексіївна-
dc.contributor.authorБолтянская, Лариса Алексеевна-
dc.contributor.authorBoltianska, Larysa-
dc.date.accessioned2020-06-16T07:26:40Z-
dc.date.available2020-06-16T07:26:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11215-
dc.description.abstractУ курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Економіка та бізнес». Наведені основні засади функціонування діяльності підприємства; склад та характеристика ресурсів підприємства та показники ефективності їх використання; поняття менеджменту, функції та методи управління; система маркетингу на підприємстві, методи маркетингового дослідження; сутність та принципи управління підприємством; загальні положення бухгалтерського обліку, форми фінансової звітності; оцінювання фінансового стану підприємства та аналіз фінансово-господарської діяльності підприємстваuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: Люксuk
dc.relation.ispartofseries;160 с.-
dc.subjectекономікаuk
dc.subjectбізнесuk
dc.subjectдіяльність підприємстваuk
dc.subjectсклад та характеристика ресурсів підприємства та показники ефективності їх використанняuk
dc.subjectпоняття менеджменту, функції та методи управлінняuk
dc.subjectсистема маркетингу на підприємствіuk
dc.subjectзагальні положення бухгалтерського облікуuk
dc.subjectформи фінансової звітностіuk
dc.subjectоцінювання фінансового стану підприємстваuk
dc.subjectаналіз фінансово-господарської діяльності підприємстваuk
dc.titleЕкономіка та бізнес: курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «МАГІСТР» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»uk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ по Е та Б Болтянська.pdf594.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.