Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧетвертак, В. С.-
dc.date.accessioned2020-06-16T06:01:28Z-
dc.date.available2020-06-16T06:01:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11208-
dc.description.abstractВибір способу обрушення залежить від вологості насіння, розмірів сортових відмінностей. Для ефективного обрушення культури необхідно застосовувати певну дію на насіння, яка викличе в оболонці деформації, при яких вона відокремиться від ядра, за умови збереження його цілісності.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 220)-
dc.subjectобрушенняuk
dc.subjectвологість насінняuk
dc.subjectруйнування оболонкиuk
dc.subjectзвільнення ядра з оболонкиuk
dc.titleПринцип поділу технологічного обладнання для обрушення олійної сировиниuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf206.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.