Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11207
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХмура, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2020-06-16T05:55:15Z-
dc.date.available2020-06-16T05:55:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11207-
dc.description.abstractЯкість консервів залежить від дотримання технологічних операцій виробництва. Одним із найважливіших і найвідповідальніших процесів в виробництві консервів є закатування банок, так як від технології цього процесу і подальшої герметичності банок залежить якість та термін зберігання консервованої продукції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 219)-
dc.subjectконсервиuk
dc.subjectзакатування банокuk
dc.subjectзберігання консервованої продукціїuk
dc.subjectEasy Openuk
dc.subjectмаркування кришокuk
dc.titleАвтоматична закатна машина для виробництва консервівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf226.16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.