Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРабчук, О. А.-
dc.date.accessioned2020-06-16T05:40:28Z-
dc.date.available2020-06-16T05:40:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204-
dc.description.abstractОсновними холодильними агентами переважно є аміак, фреони (хладони) і деякі вуглеводніuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 213)-
dc.subjectхолодоагентиuk
dc.subjectаміакuk
dc.subjectфреониuk
dc.subjectвуглеводніuk
dc.subjectкріоагентuk
dc.titleВимоги до холодильних агентівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf207.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.