Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рабчук, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-16T05:40:28Z | - |
dc.date.available | 2020-06-16T05:40:28Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204 | - |
dc.description.abstract | Основними холодильними агентами переважно є аміак, фреони (хладони) і деякі вуглеводні | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 213) | - |
dc.subject | холодоагенти | uk |
dc.subject | аміак | uk |
dc.subject | фреони | uk |
dc.subject | вуглеводні | uk |
dc.subject | кріоагент | uk |
dc.title | Вимоги до холодильних агентів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.