Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11186
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бетін, С. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-15T11:40:04Z | - |
dc.date.available | 2020-06-15T11:40:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11186 | - |
dc.description.abstract | Під час смаження волога з поверхневих шарів продукту частково випаровується, а частково переміщується всередину до менш нагрітих ділянок, що призводить до утворення сухої шкоринки, в якій відбувається термічне розкладання органічних речовин (за температури вище 100 °С). Чим скоріше нагрівається поверхня, тим інтенсивніше відбувається перенесення теплоти, і тим швидше утворюється шкоринка. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 185-186) | - |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | теплове оброблення продуктів | uk |
dc.subject | дифузійно-теплові процеси | uk |
dc.subject | смаження | uk |
dc.title | Технологічні принципи передавання тепла продукту | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.