Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Тетяна Валеріївна-
dc.contributor.authorМалюк, Татьяна Валерьевна-
dc.contributor.authorMaliuk, Tetiana-
dc.contributor.authorКозлова, Лілія Валентинівна-
dc.contributor.authorКозлова, Лилия Валентиновна-
dc.contributor.authorKozlova, Liliia-
dc.contributor.authorПчолкіна, Н. Г.-
dc.date.accessioned2020-06-12T09:06:50Z-
dc.date.available2020-06-12T09:06:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11169-
dc.description.abstractЧерешня – це провідна культура Півдня України, яка займає у структурі кісточкових насаджень у середньому від 70 до 95%. Традиційна технологія її вирощування не передбачала зрошення, що пояснювалося раннім достиганням плодів і розгалуженою кореневою системою дерев. Водночас вирощування черешні у богарних умовах, особливо на фоні зростання посушливості клімату у зоні Південного Степу, негативно впливає на продуктив ність плодових дерев і якість продукції. Крім того, масове впровадження інтенсивних технологій вирощування черешні, що передбачають використання вегетативних підщеп, нових сорто-підщепних комбінацій, ущільненої схеми садіння дерев і формування малогабаритних крон, вимагає ефективних заходів регулювання ґрунтових режимів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСадівництво і Виноградарство. Технології та Інновації;№ 2 (21) (С. 42-45)-
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectПівдень Україниuk
dc.subjectполивuk
dc.subjectгрунтuk
dc.subjectводаuk
dc.subjectмульчуванняuk
dc.titleЗасоби регулювання водного режиму ґрунту в насадженнях черешні на Півдні Україниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Малюк_Технології та інновації.pdf1.76 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.