Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11167
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchev, Serhii | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-12T08:41:29Z | - |
dc.date.available | 2020-06-12T08:41:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11167 | - |
dc.description.abstract | Дослідження впливу різних видів і режимів низькотемпературного впливу на харчові продукти і матеріали необхідно для розробки механізму управління їх якістю на етапах технологічного процесу, пов'язаного з низькотемпературним впливом на оброблюваний продукт або матеріал, а так само для реалізації оптимального взаємозв'язку окремих етапів технологічного виробництва. Крім того, такі дослідження необхідні для вироблення ефективних технічних рішень, які забезпечили б мінімальні енергетичні витрати на здійснення процесів низькотемпературної обробки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУБІП України | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України (Київ, 7-8 листопада 2019 р.);С. 59-61 | - |
dc.subject | охолодження ягід | uk |
dc.subject | процес перезрівання | uk |
dc.subject | заморожені харчові продукти | uk |
dc.subject | повітряне заморожування | uk |
dc.subject | режими заморожування | uk |
dc.title | Попереднє охолодження з подальшим заморожуванням ягід - необхідна складова у процесі зберігання | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.