Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11057
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сушко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T12:02:11Z | - |
dc.date.available | 2020-06-09T12:02:11Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11057 | - |
dc.description.abstract | Процеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 65 | - |
dc.subject | теплова обробка меду | uk |
dc.subject | зберігання меду | uk |
dc.subject | пастеризація | uk |
dc.subject | кристалізація | uk |
dc.subject | темперування меду | uk |
dc.title | Дослідження процесу нагрівання меду | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ekt-tezy-stud_konf-2019-66.pdf | 334.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.