Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11057
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСушко, А. О.-
dc.date.accessioned2020-06-09T12:02:11Z-
dc.date.available2020-06-09T12:02:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11057-
dc.description.abstractПроцеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріваннюuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 65-
dc.subjectтеплова обробка медуuk
dc.subjectзберігання медуuk
dc.subjectпастеризаціяuk
dc.subjectкристалізаціяuk
dc.subjectтемперування медуuk
dc.titleДослідження процесу нагрівання медуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ekt-tezy-stud_konf-2019-66.pdf334.82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.