Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волкова, І. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T11:43:51Z | - |
dc.date.available | 2020-06-09T11:43:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056 | - |
dc.description.abstract | Переробка молока дозволяє створити продукт з високою доданою вартістю. Лідером тут є сир. Сир - різноманітний продукт. Для виробництва 1 кілограма вимагається, в середньому, 7-10 літрів молока [1]. Крім того, багато сортів сиру відносяться до преміальних продуктів: їх виробництво, з урахуванням терміну визрівання, вимагає декількох років. Країни, в яких виробляються такі сири, строго підходять до дотримання законодавства про контроль географічного походження продукції | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 64 | - |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | переробка молока | uk |
dc.subject | оброблені сири | uk |
dc.subject | порошкові сири | uk |
dc.subject | терті сири | uk |
dc.subject | сири з блакитною пліснявою | uk |
dc.subject | Ferme de Loujeanne | uk |
dc.title | Виробництво сирів в странах Євросоюзу | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ekt-tezy-stud_konf-2019-65.pdf | 325.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.