Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолкова, І. Д.-
dc.date.accessioned2020-06-09T11:43:51Z-
dc.date.available2020-06-09T11:43:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056-
dc.description.abstractПереробка молока дозволяє створити продукт з високою доданою вартістю. Лідером тут є сир. Сир - різноманітний продукт. Для виробництва 1 кілограма вимагається, в середньому, 7-10 літрів молока [1]. Крім того, багато сортів сиру відносяться до преміальних продуктів: їх виробництво, з урахуванням терміну визрівання, вимагає декількох років. Країни, в яких виробляються такі сири, строго підходять до дотримання законодавства про контроль географічного походження продукціїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 64-
dc.subjectсирuk
dc.subjectпереробка молокаuk
dc.subjectоброблені сириuk
dc.subjectпорошкові сириuk
dc.subjectтерті сириuk
dc.subjectсири з блакитною пліснявоюuk
dc.subjectFerme de Loujeanneuk
dc.titleВиробництво сирів в странах Євросоюзуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ekt-tezy-stud_konf-2019-65.pdf325.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.