Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рабчук, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-14T16:15:02Z | - |
dc.date.available | 2020-05-14T16:15:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664 | - |
dc.description.abstract | Особливе значення при холодильному зберіганні, у першу чергу тривалому, має скорочення втрати маси продуктів, що досягається суворим дотриманням режиму і застосуванням додаткових методів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 69–70 | - |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | консервування харчових продуктів | uk |
dc.subject | тривале зберігання | uk |
dc.subject | морозильні камери | uk |
dc.subject | плиткові скороморозильні апарати | uk |
dc.subject | холодильне зберігання | uk |
dc.subject | камера зберігання | uk |
dc.title | Значення заморожування продуктів харчування | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.