Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРабчук, О. А.-
dc.date.accessioned2020-05-14T16:15:02Z-
dc.date.available2020-05-14T16:15:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664-
dc.description.abstractОсобливе значення при холодильному зберіганні, у першу чергу тривалому, має скорочення втрати маси продуктів, що досягається суворим дотриманням режиму і застосуванням додаткових методів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesДосягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 69–70-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectконсервування харчових продуктівuk
dc.subjectтривале зберіганняuk
dc.subjectморозильні камериuk
dc.subjectплиткові скороморозильні апаратиuk
dc.subjectхолодильне зберіганняuk
dc.subjectкамера зберіганняuk
dc.titleЗначення заморожування продуктів харчуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf221.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.