Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатирьов, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-14T16:07:05Z | - |
dc.date.available | 2020-05-14T16:07:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663 | - |
dc.description.abstract | Аналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 66 – 69 | - |
dc.subject | плоди кабачків | uk |
dc.subject | консервування кабачків | uk |
dc.subject | швидке заморожування | uk |
dc.subject | зберігання кабачків | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | вологовіддача | uk |
dc.title | Зберігання плодів кабачків у замороженому стані | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.