Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогатирьов, І. О.-
dc.date.accessioned2020-05-14T16:07:05Z-
dc.date.available2020-05-14T16:07:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663-
dc.description.abstractАналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesДосягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 66 – 69-
dc.subjectплоди кабачківuk
dc.subjectконсервування кабачківuk
dc.subjectшвидке заморожуванняuk
dc.subjectзберігання кабачківuk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectвологовіддачаuk
dc.titleЗберігання плодів кабачків у замороженому станіuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf226.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.