Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заугольніков, М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-14T16:00:35Z | - |
dc.date.available | 2020-05-14T16:00:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662 | - |
dc.description.abstract | Рух продукту по лабіринтовій щілині декількох зон гомогенізації дозволяє підвищити ступінь гомогенізації продукту за рахунок багаторазового наштовхування на стінки виступів і різкої зміни напряму руху потоку, а зазор, що розширюється у кільцевих проточках між сідлом і клапаном, від центру до периферії знижує тиск гомогенізації, а значить і енергоємність процесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 64-66 | - |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | дисперсність кінцевого продукту | uk |
dc.subject | гомогенізація молока | uk |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | лабіринтова щілина | uk |
dc.subject | головка гомогенізатора | uk |
dc.subject | енергоємність процесу | uk |
dc.title | Удосконалення конструкції головки клапанного гомогенізатора | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.