Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаугольніков, М. С.-
dc.date.accessioned2020-05-14T16:00:35Z-
dc.date.available2020-05-14T16:00:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662-
dc.description.abstractРух продукту по лабіринтовій щілині декількох зон гомогенізації дозволяє підвищити ступінь гомогенізації продукту за рахунок багаторазового наштовхування на стінки виступів і різкої зміни напряму руху потоку, а зазор, що розширюється у кільцевих проточках між сідлом і клапаном, від центру до периферії знижує тиск гомогенізації, а значить і енергоємність процесу.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesДосягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 64-66-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectдисперсність кінцевого продуктуuk
dc.subjectгомогенізація молокаuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectлабіринтова щілинаuk
dc.subjectголовка гомогенізатораuk
dc.subjectенергоємність процесуuk
dc.titleУдосконалення конструкції головки клапанного гомогенізатораuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf277.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.