Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.contributor.authorКарнаушенко, В. В.-
dc.date.accessioned2020-05-11T17:49:52Z-
dc.date.available2020-05-11T17:49:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10542-
dc.description.abstractСпосіб отримання замороженого фасованого сливового соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривале низькотемпературне зберігання при температурі мінус 20+2 °C. При цьому сік отримують з усієї плодової м'якоті сливи з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, виноградним вином, родзинками, цукром буряковим, кислотою лимонноюuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМіністерство економічного розвитку і торгівлі Україниuk
dc.subjectспосіб отримання замороженого фасованого сливового сокуuk
dc.subjectкупажуванняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectшвидке заморожуванняuk
dc.subjectзберігання рослинної сировиниuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 131500 "Спосіб отримання замороженого фасованого сливового соку"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument (30).pdf233.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.