Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10490
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скляр, Радміла Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Скляр, Радмила Викторовна | - |
dc.contributor.author | Skliar, Radmila | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-10T08:24:29Z | - |
dc.date.available | 2020-05-10T08:24:29Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10490 | - |
dc.description.abstract | Проведені дослідження показують, що плануючи вентиляційні системи свинарника, треба завжди виходити з фізіологічних потреб тварин та забезпечувати відповідний комфорт при їх утриманні. Температурний режим у тваринницьких приміщеннях має відповідати віковій групі свиней, а нормативний показник вологості повітря слід підтримувати стабільним впродовж всього року. Крім того, треба забезпечити тварин достатньою кількістю кисню та не допускати високих концентрацій шкідливих газів (таких як аміак та сірководень) у тваринницьких приміщеннях. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 143-150 | - |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | свинарники | uk |
dc.subject | мікроклімат | uk |
dc.subject | режим температур | uk |
dc.subject | енергоощадні зональні прилади | uk |
dc.subject | системи вентиляції | uk |
dc.title | Аналіз сучасних енергоощадних систем мікроклімату в свинарниках | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 143-150.pdf | 344.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.