Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКомар, Артем Станіславович-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станиславович-
dc.contributor.authorKomar, Artem-
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.date.accessioned2020-05-07T13:28:28Z-
dc.date.available2020-05-07T13:28:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10449-
dc.description.abstractМатриці – основний робочий орган преса. Їх виробництво пов'язане з використанням складного обладнання. Оскільки вартість матриць висока, на комбікормових заводах приділяють велику увагу їх збереженню і правильній експлуатації. В даний час виробляється понад 400 різних типів і розмірів матриць. Отвори матриці можуть бути від 2,4 до 19 мм в діаметрі. Отвори роблять круглими, квадратними, довгастими або якоїсь іншої форми. Матриці виготовляють з різних матеріалів. Головні вимоги до матеріалів – висока зносостійкість і пружність. Гарною зносостійкістю володіють матриці з нержавіючої сталіuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 478-482-
dc.subjectматриціuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectпроцес пресуванняuk
dc.subjectвиробництво гранулuk
dc.subjectбрикетуванняuk
dc.subjectзбірникuk
dc.titleДослідження впливу якості матриць на процес формування комбікормових гранулuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 478-482.pdf260.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.