Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВороніна, Юлія Євгенівна-
dc.contributor.authorВоронина, Юлия Евгеньевна-
dc.contributor.authorVoronina, Yuliia-
dc.date.accessioned2020-04-28T05:53:12Z-
dc.date.available2020-04-28T05:53:12Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10323-
dc.description.abstractДосліджено проблеми підвищення виробництва продовольства, якості продуктів харчування, конкурєптоспроможності продукції, сталіли соціального розвитку села та підвищення рівня життя населення. Визначено перспективи розвитку продовольчого ринку.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesДержава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво;№ 3 (С. 45-49)-
dc.subjectнаселенняuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectпопитuk
dc.subjectвитратиuk
dc.titleПерспективи розвитку продовольчого ринку: методичні підходи та прогнозuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Менеджменту та публічного адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Держава_та_регионы_№3_2006.pdf661.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.