Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10315
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Бровченко, С. О. | - |
dc.contributor.author | Стручаєв, К. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-27T15:41:07Z | - |
dc.date.available | 2020-04-27T15:41:07Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10315 | - |
dc.description.abstract | Спосіб підготовки гарбуза до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, розрізання на половинки, звільнення від насіння та шкірки, розрізання на скибки, заморожування і розфасовку у тару, який відрізняється тим, що скибки розрізають на кубики, кубики попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям, подають у розсипному вигляді на сито в один шар відокремлено один від одного та підморожують при температурі мінус 2. .4°С до утворення льодяної кірки на поверхні кубика, заморожують кубики в морозильних камерах при температурі мінус 40±2°С до досягнення в центрі кубика температури мінус 18°С | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | спосіб підготовки гарбуза до зберігання | uk |
dc.subject | зберігання гарбуза | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | спосіб консервування плодової продукції шляхом заморожування | uk |
dc.subject | спосіб консервування овочевої продукції шляхом заморожування | uk |
dc.title | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 6016 "Спосіб підготовки гарбуза до зберігання" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
getdocument.pdf | 118.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.