Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorБровченко, С. О.-
dc.contributor.authorСтручаєв, К. М.-
dc.date.accessioned2020-04-27T15:41:07Z-
dc.date.available2020-04-27T15:41:07Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10315-
dc.description.abstractСпосіб підготовки гарбуза до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, розрізання на половинки, звільнення від насіння та шкірки, розрізання на скибки, заморожування і розфасовку у тару, який відрізняється тим, що скибки розрізають на кубики, кубики попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям, подають у розсипному вигляді на сито в один шар відокремлено один від одного та підморожують при температурі мінус 2. .4°С до утворення льодяної кірки на поверхні кубика, заморожують кубики в морозильних камерах при температурі мінус 40±2°С до досягнення в центрі кубика температури мінус 18°Сuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний департамент інтелектуальної власностіuk
dc.subjectспосіб підготовки гарбуза до зберіганняuk
dc.subjectзберігання гарбузаuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectспосіб консервування плодової продукції шляхом заморожуванняuk
dc.subjectспосіб консервування овочевої продукції шляхом заморожуванняuk
dc.titleОпис до деклараційного патенту на корисну модель № 6016 "Спосіб підготовки гарбуза до зберігання"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument.pdf118.99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.