Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10309
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болтянська, Наталя Іванівна | - |
dc.contributor.author | Болтянская, Наталья Ивановна | - |
dc.contributor.author | Boltianska, Natalia | - |
dc.contributor.author | Федоренко, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T11:37:57Z | - |
dc.date.available | 2020-04-24T11:37:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10309 | - |
dc.description.abstract | Особливе значення при виникненні маститу є мікробний чинник. При цьому мікроорганізми можуть бути безпосередньою причиною виникнення маститу або ускладнювати розвиваючі процеси у вимені, що виникають як результат впливу на молочну залозу несприятливих факторів довкілля. Запальний процес в молочній залозі призводить до пошкодження і руйнування клітин, що виробляють молоко, в наслідок чого порушується його секреція. Після того, як тварина перехворіє на мастит молочна продуктивність в наступній лактації не відновлюється майже у половини корів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий центр НУБіП України | uk |
dc.relation.ispartofseries | Крамаровські читання: збірник тез доповідей VІІ Міжнародної науково-технічної конференції (Київ, 20-21 лютого 2020 р.);С. 127-130 | - |
dc.subject | дія клітин-секреторів | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | мастит | uk |
dc.subject | зміна складу молока | uk |
dc.title | Визначення чинників виникнення маститу у корів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Крамаровські...2020 Болтянська 4.pdf | 484 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.