Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.contributor.authorФедоренко, С. В.-
dc.date.accessioned2020-04-24T11:37:57Z-
dc.date.available2020-04-24T11:37:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10309-
dc.description.abstractОсобливе значення при виникненні маститу є мікробний чинник. При цьому мікроорганізми можуть бути безпосередньою причиною виникнення маститу або ускладнювати розвиваючі процеси у вимені, що виникають як результат впливу на молочну залозу несприятливих факторів довкілля. Запальний процес в молочній залозі призводить до пошкодження і руйнування клітин, що виробляють молоко, в наслідок чого порушується його секреція. Після того, як тварина перехворіє на мастит молочна продуктивність в наступній лактації не відновлюється майже у половини корів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий центр НУБіП Україниuk
dc.relation.ispartofseriesКрамаровські читання: збірник тез доповідей VІІ Міжнародної науково-технічної конференції (Київ, 20-21 лютого 2020 р.);С. 127-130-
dc.subjectдія клітин-секреторівuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectмаститuk
dc.subjectзміна складу молокаuk
dc.titleВизначення чинників виникнення маститу у корівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крамаровські...2020 Болтянська 4.pdf484 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.