Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10258
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гвоздєв, О. В. | - |
dc.contributor.author | Клевцова, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Petrychenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-19T16:48:48Z | - |
dc.date.available | 2020-04-19T16:48:48Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10258 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування комбікормів включає очищення вихідних компонентів, їх подрібнення, класифікацію подрібнених компонентів на фракції до 0,2 мм (пиловидну), 0,2-1,0 мм (дрібну), 1,0-1,8 мм (середню), 1,8-2,6 мм (крупну) та більше 2,6 мм (недостатньо подрібнену), дозування та змішування. Додатково здійснюють, спільно з очищенням, класифікацію вихідних компонентів на вказані фракції, фракцію 2,6 мм та більше (недостатньо подрібнену) спрямовують на подрібнення, а решту фракцій змішують з відповідними розмірними фракціями, отриманими після класифікації подрібнених компонентів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державна служба інтелектуальної власності України | uk |
dc.subject | приготування комбікормів | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | комбікормова промисловість | uk |
dc.subject | підготовка кормів до згодовування | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 103223 "Спосіб приготування комбікормів" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.