Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезуглий, Є. В.-
dc.date.accessioned2020-04-14T08:29:09Z-
dc.date.available2020-04-14T08:29:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10212-
dc.description.abstractРозглянуто фактори, що визначають придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 153-154-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectзаморожування харчових продуктівuk
dc.subjectметод консервуванняuk
dc.subjectпридатність рослинної сировиниuk
dc.titleПридатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43.pdf189.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.