Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10179
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войніков, М. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-13T08:45:33Z | - |
dc.date.available | 2020-04-13T08:45:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10179 | - |
dc.description.abstract | Свіжа олія має у своєму складі чимало домішок, що негативно впливають на її смак, запах, стійкість під час зберігання. Для видалення цих домішок здійснюють багатостадійне рафінування олії. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 55-56 | - |
dc.subject | студент | uk |
dc.subject | магістрант | uk |
dc.subject | збірник | uk |
dc.subject | гідратування | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | схема дезодорації олії | uk |
dc.title | Рафінування олії | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.