Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВойніков, М. Є.-
dc.date.accessioned2020-04-13T08:45:33Z-
dc.date.available2020-04-13T08:45:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10179-
dc.description.abstractСвіжа олія має у своєму складі чимало домішок, що негативно впливають на її смак, запах, стійкість під час зберігання. Для видалення цих домішок здійснюють багатостадійне рафінування олії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 55-56-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectгідратуванняuk
dc.subjectоліяuk
dc.subjectсхема дезодорації оліїuk
dc.titleРафінування оліїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf267.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.