Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2020-04-12T19:15:31Z-
dc.date.available2020-04-12T19:15:31Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10175-
dc.description.abstractСпосіб консервування кабачків, який передбачає сортування сировини, у склад якої входять кабачки, петрушка, кріп, часник; обробку, подрібнення, бланшування, фасування, заливку маринадом, який містить воду, сіль кухонну, цукор-пісок, кислоту лимонну, кислоту аскорбінову; закупорювання, заморожування і подальше тривале низькотемпературне зберігання продукту в морозильній камері (при мінус 20°С), який відрізняється тим, що сировину фасують в стаканчики з термоформованого пластику і заливають маринадом у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сировина: 55,00-65,00, кабачки 50,60-60,00, петрушка 1,75-2,00, кріп 1,75-2,00, часник 0,90-1,00, маринад: 35,00-45,00, вода 31,50-40,50, сіль кухонна 1,20-1,54, цукор-пісок 1,80-2,32, кислота лимонна 0,20-0,32, кислота аскорбінова 0,30-0,32uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний департамент інтелектуальної власностіuk
dc.subjectконсервування кабачківuk
dc.subjectзакупорюванняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectнизькотемпературне зберігання продуктуuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectконсервування плодоовочевої сировини шляхом заморожуванняuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 44109 "Спосіб консервування кабачків"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf60.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.