Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10175
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-12T19:15:31Z | - |
dc.date.available | 2020-04-12T19:15:31Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10175 | - |
dc.description.abstract | Спосіб консервування кабачків, який передбачає сортування сировини, у склад якої входять кабачки, петрушка, кріп, часник; обробку, подрібнення, бланшування, фасування, заливку маринадом, який містить воду, сіль кухонну, цукор-пісок, кислоту лимонну, кислоту аскорбінову; закупорювання, заморожування і подальше тривале низькотемпературне зберігання продукту в морозильній камері (при мінус 20°С), який відрізняється тим, що сировину фасують в стаканчики з термоформованого пластику і заливають маринадом у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сировина: 55,00-65,00, кабачки 50,60-60,00, петрушка 1,75-2,00, кріп 1,75-2,00, часник 0,90-1,00, маринад: 35,00-45,00, вода 31,50-40,50, сіль кухонна 1,20-1,54, цукор-пісок 1,80-2,32, кислота лимонна 0,20-0,32, кислота аскорбінова 0,30-0,32 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | консервування кабачків | uk |
dc.subject | закупорювання | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | низькотемпературне зберігання продукту | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | консервування плодоовочевої сировини шляхом заморожування | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 44109 "Спосіб консервування кабачків" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.