Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10150
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПедаш, Д. В.-
dc.date.accessioned2020-04-12T10:33:10Z-
dc.date.available2020-04-12T10:33:10Z-
dc.date.issued2019-11-11-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10150-
dc.description.abstractУкраїнці завжди вирощували і споживали багато овочів, ці продукти є традиційними і невід’ємними на кожному столі щодня. Збергання овочів і фруктів - це складний технологічний комплекс заходів щодо створення оптимальних параметрв мкроклімату в сховищі. У період збергання необхідно зберегти фізичну масу, якісні показники, не допустити зниження загальних втрат від хвороб і фізіологічних ушкоджень овочів і фруктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesVII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет;С. 13-
dc.subjectаналіз зберігання овочівuk
dc.subjectаналіз зберігання фруктівuk
dc.subjectзбирання врожаю на поліuk
dc.subjectтехнології вирощуванняuk
dc.subjectвизначення термінів збиранняuk
dc.subjectробоча температураuk
dc.titleСучасний аналіз зберігання овочів і фруктів у сховищіuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1. Верхоланцева.pdf185.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.