Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10150
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Педаш, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-12T10:33:10Z | - |
dc.date.available | 2020-04-12T10:33:10Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-11 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10150 | - |
dc.description.abstract | Українці завжди вирощували і споживали багато овочів, ці продукти є традиційними і невід’ємними на кожному столі щодня. Збергання овочів і фруктів - це складний технологічний комплекс заходів щодо створення оптимальних параметрв мкроклімату в сховищі. У період збергання необхідно зберегти фізичну масу, якісні показники, не допустити зниження загальних втрат від хвороб і фізіологічних ушкоджень овочів і фруктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет;С. 13 | - |
dc.subject | аналіз зберігання овочів | uk |
dc.subject | аналіз зберігання фруктів | uk |
dc.subject | збирання врожаю на полі | uk |
dc.subject | технології вирощування | uk |
dc.subject | визначення термінів збирання | uk |
dc.subject | робоча температура | uk |
dc.title | Сучасний аналіз зберігання овочів і фруктів у сховищі | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1. Верхоланцева.pdf | 185.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.