Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorВ'юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorВьюник, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorViunyk, Olha-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchеv, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.date.accessioned2020-04-10T16:46:47Z-
dc.date.available2020-04-10T16:46:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10143-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є процес виробництва заморожених продуктів. Предмет дослідження - технологічні, конструктивні параметри обладнання для заморожування та закономірності зміни біохімічних, теплофізичних і фізико-механічних параметрів плодових соків за час зберігання. Метою проведених досліджень є аналіз процесу виробництва аерованих заморожених продуктів та способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих та плодоовочевих соків з м'якоттю та наповнювачами. Для досягнення заданої мети вирішувались наступні задачі: - удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування соків, в якому розширюється корисна біологічна цінність та покращується якість; - удосконалення пристрою виробництва аерованих заморожених продуктів. Запропоновано пристрій виробництва аерованих заморожених продуктів дозволяє отримати аеровані заморожені продукти з фруктових, овочевих та плодоовочевих соків з м'якоттю та наповнювачами, які мають поліпшену структуру і чудові смакові характеристики, з приємним ефектом повітряних бульбашек, та придатні для безпосереднього вживання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries65 с.;-
dc.subjectвиробництво аерованих заморожених продуктівuk
dc.subjectтривале низькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectМелітопольський черешневий заморожений фасований сікuk
dc.subjectяблучний сік з волоськими горіхамиuk
dc.subjectМелітопольський моркв'яно-гарбузовий сік з грушею та цукатамиuk
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу (проміжний). Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництвuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НДЛ Отчет работи ОПХВ 2018.pdf2.61 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.