Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10142
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorЄфіменко, Лілія Василівна-
dc.contributor.authorЕфименко, Лилия Васильевна-
dc.contributor.authorYefimenko, Liliia-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorPoludnenko, Olha-
dc.date.accessioned2020-04-10T16:19:26Z-
dc.date.available2020-04-10T16:19:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10142-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є технологічний процес охолодження пшениці у зерносховищах. Предмет дослідження – закономірності, що описують технологічний процес охолодження пшениці у зерносховищі. Метою роботи є у підвищенні вихідних показників якостей зерна при зберіганні, шляхом використання процесу охолодження за рахунок вдосконалення зерносховища. Методи досліджень – теоретичні дослідження базуються на основних положеннях фізики, методах диференціальних обчислень та теорії імовірності, математичного моделювання, прикладного програмування Теоретичні розрахунки і статистичну обробку експериментальних даних проводили із застосуванням пакетів прикладних програм на ПЕОМ. Розроблені та досліджені зерносховища для зберігання пшениці. Досліджено технологічний процес охолодження зерна у зерносховищі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries70 с.;-
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectзерносховищеuk
dc.subjectпараметриuk
dc.subjectіндекс деформації клейковиниuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу (проміжний). Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництвuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НДЛ Отчет работи ОПХВ 2017-.pdf2.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.