Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-10T12:27:30Z | - |
dc.date.available | 2020-04-10T12:27:30Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри, який включає підготовку дефростованих овочів, їх подрібнення, внесення компонентів, їх змішування, уварювання ікри, фасування готової ікри у тару з подальшою герметизацією тари і стерилізацію, який відрізняється тим, що після уварювання ікри додається аскорбінова кислота у кількості 0,1% від маси основної сировини | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | виготовлення консервованої овочевої ікри | uk |
dc.subject | овочева ікра | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | виробництво консервів | uk |
dc.subject | дефростована рослинна сировина | uk |
dc.subject | заморожування шматочками | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 27716 " Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.