Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2020-04-10T12:27:30Z-
dc.date.available2020-04-10T12:27:30Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення консервованої овочевої ікри, який включає підготовку дефростованих овочів, їх подрібнення, внесення компонентів, їх змішування, уварювання ікри, фасування готової ікри у тару з подальшою герметизацією тари і стерилізацію, який відрізняється тим, що після уварювання ікри додається аскорбінова кислота у кількості 0,1% від маси основної сировиниuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний департамент інтелектуальної власностіuk
dc.subjectвиготовлення консервованої овочевої ікриuk
dc.subjectовочева ікраuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectвиробництво консервівuk
dc.subjectдефростована рослинна сировинаuk
dc.subjectзаморожування шматочкамиuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 27716 " Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf60.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.