Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10133
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілошицкий, І. Ю.-
dc.date.accessioned2020-04-10T11:44:21Z-
dc.date.available2020-04-10T11:44:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10133-
dc.description.abstractЗапропоновано методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 29-30-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectзбереження продуктівuk
dc.subjectметод посолуuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.titleМетоди подовження термінів зберігання м’ясопродуктівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf187.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.