Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧердаклієв, А. А.-
dc.date.accessioned2020-04-10T11:39:37Z-
dc.date.available2020-04-10T11:39:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10132-
dc.description.abstractНаведені зостереження щодо безумовного застосування теорії подібності при моделюванні технологічних процесів харчових виробництв.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 27-28-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectтеорія подібностіuk
dc.titleОсобливості застосування теорії подібності при моделюванні технологічних процесівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf213.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.