Showing results 1 to 20 of 28
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread | Osokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D. |
2018 | Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2018 | Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2021 | Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm | Bandyra, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Isikhuemhen, S.; Kulyk, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Koliadenko, Viktoriia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2017 | The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna |
2021 | Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробів | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова, Я. В. |
2021 | Використання ягід калини в оздоровчому харчуванні | Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |
2016 | Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna |
2019 | Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достигання | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia |
2021 | Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томата | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А. |
2019 | Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів груші | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2018 | Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2021 | Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберігання | Захарченко, М. А.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2018 | Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією | Романюк, М.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2020 | Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Онопченко, Н. В. |
2021 | Значення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереження | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко М. А., |
2020 | Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena |
2013 | Опис до патенту на корисну модель № 85031 "Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання" | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2018 | Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатів | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2016 | Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |