ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Zhukova, Valentyna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D.
2018Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixesDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Алеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2018Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein compositionDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Алеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Lyudmila; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Алеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Leheza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2016Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2019Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достиганняЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2019Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів грушіСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Lyudmila; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2018Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантамиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2018Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицієюРоманюк, М.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2020Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2013Опис до патенту на корисну модель № 85031 "Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання"Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2018Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатівЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna