ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Stepanenko, D.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositionsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D.
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, H.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D.
2017Effect of seed sowing period on polyphenolic compounds content in basil (ocimum basilicum l.) under greenhouse conditionsPriss, O.; Burdina, I.; Kiurchev, S.; Verkholantseva, V.; Stepanenko, D.
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.; Kopylova, T.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.; Atanasova, V.; Kashkano, M.; Kozonova, J.
2017Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat breadOsokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, О.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D.
2017The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbersPriss, O.; Danchenko, Olena; Evlash, V.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Stepanenko, D.
2016The study of methods of preliminary cooling of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.