Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Serdyuk, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositionsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.; Kopylova, T.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.; Atanasova, V.; Kashkano, M.; Kozonova, J.
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, M.; Velichko, I.; Priss, O.; Danchenko, Olena; Kurcheva, L.; Baiberova, S.
2016The study of methods of preliminary cooling of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.
2024Дослідження частки впливу абіотичних чинників на накопичення фонду сухих розчинних речовин в плодах черешні за допомогою методу головних компонентІванова, Ірина Євгенівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Тимощук, Тетяна Миколаївна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Малкіна, Віра Михайлівна; Басанець, С. В.; Пендрак, Я. І.; Ivanova, Iryna; Serdyuk, M.; Tymoshchuk, T.; Kryvonos, Iryna; Malkina, Vira; Basanets, S.; Pendrak, Ya.