Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Serdiuk, Maryna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишніІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2012Использование антиоксидантной композиции на основе рутина для повышения адаптостатуса плодов сливы при храненииСердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdiuk, Maryna; Гогунская, П. В.
2020Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислотиЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna
2009Опис до патенту на корисну модель № 54289 "Антиоксидантна композиція для обробки яблук перед зберіганням"Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybеrova, Svitlana
2015Прогнозирование содержания фенольных веществ в плодах яблони в зависимости от погодных факторовСердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdiuk, Maryna
2021Стевія медова – як натуральний замінник цукруЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna