Browsing by Author Serdiuk, Maryna
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna |
2012 | Использование антиоксидантной композиции на основе рутина для повышения адаптостатуса плодов сливы при хранении | Сердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdiuk, Maryna; Гогунская, П. В. |
2020 | Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти | Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna |
2009 | Опис до патенту на корисну модель № 54289 "Антиоксидантна композиція для обробки яблук перед зберіганням" | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybеrova, Svitlana |
2015 | Прогнозирование содержания фенольных веществ в плодах яблони в зависимости от погодных факторов | Сердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdiuk, Maryna |
2021 | Стевія медова – як натуральний замінник цукру | Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna |