Showing results 1 to 20 of 57
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2018 | Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2016 | Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна |
2020 | Forecasting of winter wheat (Triticum aestivum L.) yield for the Southern Steppe of Ukraine using meteorological indices | Bilousova, Zoia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Klipakova, Yuliia; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Kenieva, Viktoriia; Кенєва, Вікторія Анатоліївна; Кенева, Виктория Анатольевна; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна |
2017 | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна |
2017 | The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Leheza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna |
2014 | Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2015 | Влияние абиотических факторов на накопление фенольных соединений в плодовых овощах | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalytka, Valentyna |
2017 | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna |
2016 | Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх | Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina,Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2018 | Вплив передпосівної обробки насіння на осінньо-зимовий період вегетації рослин пшениці озимої (Triticum aestivum l.) | Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2015 | Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2015 | Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2016 | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |
2016 | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurernko, G. |
2015 | Динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении с применением антиоксидантов | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina |
2012 | Динамика фенольных веществ при хранении плодов кабачка и огурца с применением антиоксидантов | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia |
2015 | Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2013 | Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |