ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Priss, Olesia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 51  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixesDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Алеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Lyudmila; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2018Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein compositionDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Алеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Lyudmila; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2016Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruitsPriss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Алеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Leheza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2014Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2015Влияние абиотических факторов на накопление фенольных соединений в плодовых овощахПрисс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalitka, Valentyna
2017Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базилікуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna
2016Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніхБурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina,Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Вплив передпосівної обробки насіння на осінньо-зимовий період вегетації рослин пшениці озимої (Triticum aestivum l.)Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalitka, Valentina
2015Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalitka, Valentina
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurernko, G.
2015Динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении с применением антиоксидантовПрисс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina
2012Динамика фенольных веществ при хранении плодов кабачка и огурца с применением антиоксидантовПрисс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia
2015Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2013Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганніКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2012Динаміка природної втрати маси і інтенсивності дихання зелені петрушки при зберіганні з використанням аграрного гідрогелюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina