Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Maiboroda, Daniil

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Biological activity of phenolic compounds of oats depending on the technology of its use in feeding geese.Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2020Extract of oats as a modulator of fatty acid composition of geese tissues in the conditions of physiological stressDanchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Vishchur, O.; Koshelev, О.; Halko, T.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Nikolayeva, Y.; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович
2024Food technology progressive solutions : Collective monograph.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii; Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivskyi, Volodymyr; Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana; Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Taraymovich, Iryna; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya; Sefikhanova, Kateryna; Kolisnychenko, Tetiana; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Sumska, Olha; Раnchenko, Nataliia; Ishchenko, Olena
2019Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганніДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Федорко, А. С.; Гапоненко, Т. М.
2019Екстракт Avena Sativa як інгібітор псування гарбуза під час його тривалого зберіганняДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Федорко, А. С.; Якубовська, В. В.
2020Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусейМайборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Федорко, А. С.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2020Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та консервованих рослинних продуктів (підсумковий)Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola
2019Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний)Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola
2021Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ангеловская, Алла Александровна; Anhelovska, Alla; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana
2023Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівногоМайборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu.
2020Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Ганчева, А. І.
2021Удосконалення технології виробництва та зберігання м’яса гусей із застосуванням біологічно активних сполук вівса посівногоДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola