Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Просмотр собрания по группе - Авторы Ялпачик, Ф. Ю.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 21  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Аппарат для извлечения косточекЯлпачик, В. Ф.; Ялпачик, Ф. Ю.; Стручаев, Н. И.
2013Аппарат для извлечения косточекЯлпачик, Владимир Федорович; Ялпачик, Володимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Ялпачик, Ф. Ю.; Стручаев, Николай Иванович; Стручаєв, Микола Іванович
2011Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозиваГвоздєв, О. В.; Ялпачик, Ф. Ю.; Шпиганович, Т .О.
2013Визначення ефективності попередньої сепарації зерна при подрібненні прямим ударомКлевцова, Т. О.; Ялпачик, Ф. Ю.
2011Визначення суттєвих факторів гравітаційної сепарації зерна методом ДельфиЯлпачик, Ф. Ю.; Шпиганович, Т. О.; Хомутіна, Н. М.
2004Визначення суттєвих факторів для подальшого вдосконалення шнекових змішувачів сипких компонентівЯлпачик, Ф. Ю.; Гвоздєв, В. О.
2012Визначення технічної ефективності сучасних тітстомісильних машинЯлпачик, Ф. Ю.; Янаков, В. П.; Човпило, А. П.
2013Вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристроюЗмєєва, І. М.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Ялпачик, Ф. Ю.; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiv, Mykola
2016Впровадження освітніх інновацій при викладанні дисциплін з переробки сільськогосподарської продукціїОлексієнко, В. О.; Ялпачик, Ф. Ю.; Oleksiienko, V. O.; Ialpachyk, F. Iu.
2011Дослідження вдосконалення технології хлібопекарної продукціїЯлпачик, Ф. Ю.; Терещенко, А. В.; Янаков, В. П.
2004Економічна оцінка ефективності модернізації молоткової кормодробарки для сучасних форм організації виробництва продукції тваринництваЯлпачик, Ф. Ю.; Кравець, О. В.; Олексієнко, В. О.
2013Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукціїЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiv, Mykola; Ялпачик, Ф. Ю.
2010Значення подрібнення у приготуванні корму для тваринЯлпачик, Ф. Ю.; Фучаджи, Наталя Олександрівна; Фучаджи, Наталья Александровна; Fuchadzhy, Natalia; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2015Методика експериментальних досліджень у процесі охолодження пшениціЯлпачик, Ф. Ю.; Верхоланцева, В. О.
2011Методика проведення експериментальних досліджень процесу розливу харчових рідинЯлпачик, Ф. Ю.; Змєєва, І. М.
2003Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції: навчальний посібникДацишин, О. В.; Гвоздєв, О. В.; Ялпачик, Ф. Ю.; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii
2013Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодомЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Ялпачик, Ф. Ю.; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiv, Mykola
2003Обгрунтування конструкційних параметрів лущильного пристроюЯлпачик, Ф. Ю.; Фучаджи, Н. О.
2015Підготовка соняшникового лушпиння до брикетуванняЯлпачик, Ф. Ю.; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola
2011Технологія виробництва плавленого сируЯлпачик, Ф. Ю.; Кулик, А. С.