Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Просмотр собрания по группе - Авторы Степаненко, Д. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 8 из 8
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2008Визначення економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловостіСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва; Верхоланцева, В. О.; Stepanenko, D. S.; Proscoornya, T. O.; Milayeva
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Байбєрова, С. С.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.
2016Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберіганняСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Кюрчев, С. В.
2016Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберіганняСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Кюрчев, С. В.
2006Малогабаритное устройство для электронно-ионной обработки продуктов : сборник научных трудовСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Жарков, В. Я.
2009Обґрунтування оптимального режиму електроіонізації повітря, застосовуваного для зберігання плодів черешні світло сорту ДачницяСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва; Верховцева, В. О.; Stepanenko, D. S.; Proscoornya, T. O.; Milayeva
2008Обґрунтування оптимального режиму електроіонізації повітря, застосування для зберігання плодів черешніСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва; Верхоланцева, В. О.; Stepanenko, D. S.; Proscoornya, T. O.; Milayeva
2008Порівняльний аналіз зміни товарної якості плодів черешні світлого та темнозабарвленого сортів при застосуванні для зберігання електроіонізованого повітряного середовищаМілаєва; Верхоланцева, В. О.; Степаненко, Д. С.; Міllаyevа